Kommunernes Innovationsakademi KIA

Om KIA

Kommunernes Innovationsakademi (KIA) blev lanceret d. 9. februar 2012 og består af en række af i alt 5 workshops i 2012-2013 fordelt rundt i landet (Vejle, Aarhus, Københavnsområdet, Odense, Roskilde). Den sidste KIA workshop bliver afholdt d. 13. juni på Roskilde Universitet. Se programmet her og tilmeld dig her.

Innovation er blevet et kernepunkt i den offentlige sektor. Med øget innovation kan vi imødekomme politikernes ønsker om en mere effektiv offentlig sektor, samtidig med vi giver borgerne en bedre serviceoplevelse. Vi kan bare ikke gøre det hver for sig.

KIA-workshopperne arrangeres af det tværgående forskningsprojekt CLIPS (Collaborative Innovation in the Public Sector) i samarbejde med KLK. Efter det succesfulde 'Ministeriernes Innovationsakademi' er turen nu kommet til kommunerne.

Med KIA skaber vi en unik mødeplads, hvor danske kommuner, praktikere og forskere kan udveksle erfaringer og viden om samarbejdsdrevet innovation.

Til alle KIA workshops vil være spændende oplæg af danske og internationale topforskere samt praktikere, der arbejder med innovation i det daglige. Der vil også være plads til diskussion af konkrete cases og den nyeste forskning fra CLIPS.

 

 

 

 
Send rettelser til webmaster
 
 

Find vej

Roskilde Universitet
Universitetsvej 1, Postboks 260
4000 Roskilde
Tlf: +45 4674 2000
E-mail:ruc@ruc.dk
EAN-nr: 5798000418110
SE/CVR-nr: 29 05 75 59

Viden fra RUC

"Vi har faktisk et utroligt sektoropdelt og fragmenteret sundhedsvæsen" – Ditte Høgsgaard

Klik her og læs Rubrik