Rubrik

Et af målene med forskningen på RUC er, at den skal være relevant og tilgængelig for så mange mennesker som muligt. Med profilmagasinet Rubrik, som udkom første gang i april 2012, har vi som universitet sat os for at blive endnu bedre til at synliggøre vores forskning for omverdenen. I magasinet kommer man tæt på RUC's forskere og finder smagsprøver på nogle af de mange interessante forskningsresultater, der produceres på universitetet.

Læs hele det nyeste nummer som e-pages her


Om navnet Rubrik:
Ordet rubrik er en afledning af det latinske ord rubrica, som betyder 'rødkridt’ eller ’rødfarvet overskrift’ fx i forbindelse med gamle lovtekster. Rubrik står i denne sammenhæng også for fængende overskrifter og for en vigtig del af en større helhed. Rubrik er desuden et navn, som vi håber, man let kan huske.

Fakta:
Rubrik udkommer 2 gange årligt, har et oplag på 4000 og distribueres både internt og eksternt til en lang række samarbejdspartnere, medier, samt til venteværelser hos alle alment praktiserende læger og tandlæger i Storkøbenhavn, Roskilde, Slagelse og Næstved. Magasinet kan – med kildeangivelse – frit citeres.

Kontakt:
Redaktør Camilla Buchardt, camilbu@ruc.dk.

 
Send rettelser til webmaster
 
 

Find vej

Roskilde Universitet
Universitetsvej 1, Postboks 260
4000 Roskilde
Tlf: +45 4674 2000
E-mail:ruc@ruc.dk
EAN-nr: 5798000418110
SE/CVR-nr: 29 05 75 59

Viden fra RUC

"Vi har faktisk et utroligt sektoropdelt og fragmenteret sundhedsvæsen" – Ditte Høgsgaard

Klik her og læs Rubrik